CV

fotograf og layouter

LINA GAARDE

DETTE ER MIG

 

Jeg hedder Lina Gaarde, er 41 år og er bosat i Hornslet nord for Aarhus. Her bor jeg med min mand og tre døtre på 13, 11 og 6 år.

Tiden går med madlavning, som er min store passion, og haven, hvor jeg bruger meget tid. Jeg holder en stor køkkenhave og har glæde af at kunne hente æg i mit hønsehus og asparges i min have - og lave mad af det.

I min fritid er jeg optaget af at læse, jeg strikker og syer og nyder at udtrykke mig kreativt. Jeg er en vedholdende, men ringe løber.

Har vi tid og penge tilovers vægter jeg højt at rejse med min familie til storbyer, hvor vi nyder andre og nye kulturers tilbud.

Curriculum Vitae

 

 

Resumé:

Jeg er en kreativ og dynamisk medarbejder med lyst til nå andre mennesker. Jeg finder mening og drive i at hjælpe brugere både håndgribeligt ved direkte henvendelse, eller ved at finde nye måder at få et budskab formidlet. Mine klare forcer er, at jeg er god til at sætte nye tiltag i gang, er skarp til at prioritere opgaver og få dem sat i værk. Jeg har en hurtig og intuitiv tilgang til nyt materiale, og jeg er superskarp til IT. Samtidig har jeg mange års erfaring i at finde den gode historie, og formidle den fotografisk, skriftligt og grafisk.

 

Kommunikation:

Mit udgangspunkt for kommunikation er at nå folk der, hvor de er, og jeg er god til at ramme brugerens behov. Gennem både uddannelse og arbejde har jeg opøvet en evne til at analysere, vurdere og videregive informationer på en måde, så brugere føler sig engageret og fulgt helt til dørs. Jeg bruger en bred palette af virkemidler, og er en dygtig fotograf, tegner, grafiker og skribent. Jeg er hurtig og god til at sætte mig ind i nye IT-muligheder, ligesom jeg ofte er den, der lærer fra mig og formidler nye digitale tiltag til andre medarbejdere.

Jeg kommunikerer direkte og personligt, hvilket har været en fordel ift. administration af Sociale Medier og forskellige casestories og artikler.

 

Analytisk mindset:

Jeg er analytisk og systematisk anlagt, og har gennem min uddannelse fået en evne til at gennemskue komplekse sammenhænge.

Jeg arbejder med et godt blik for både detaljen og overblikket, men oplever mest succes personligt, når jeg kan være med til at løfte

perspektiver og udstikke langsigtede retninger for opgaver og visioner.

Gennem min uddannelse har jeg opøvet disciplin og ihærdighed, men jeg arbejder bedst når mine opgaver veksler og der er liv omkring mig.

Min uddannelse har lært mig altid at stille kritiske spørgsmål til ting som “vi plejer”, og givet mig ønsket om at gøre ting bedre end “godt nok”.

 

Sproglig med passion:

Gennem hele mit liv har jeg nydt at holde mig i gang sprogligt. Jeg har flair for at skrive medlevende og menneskeligt, og jeg nyder at udforske sproglige finurligheder. Både i mit arbejdsliv og privat holder jeg mig orienteret og læser hver dag. Jeg er god til at nå ud til folk på en uformel og respektabel facon. Dette bruger jeg ofte i mit frivillige arbejde, hvor jeg har kontakt med folk, der ikke taler nogen af de sprog, jeg taler. Alligevel kan vi grine og gøre os forståelige, og opbygge relationer. Og det giver plads til, at jeg reflekterer over “hvorfor gør vi som vi gør”.

 

Erhvervsmæssig erfaring i uddrag:

2016-2017:Kommunikationsmedarbejder, Frederiksbjerg Skole

2015: Underviser, konfirmationsforberedelse i Hornslet Kirke

2013-2016: Underviser, fotografering Ung i Aarhus, Grenå øst

2012:Fotograf, Cirkus Summarum for Foto.dk

2007-nu: Eget firma, Peppermint foto&layout

Primært opgaver med portræt og case-fotos, layout af flyers, pjecer, magasiner, apps og plakater.

2006-2016: Pæd.medhjælper, Skødstrup Skoles SFO

1999-2002:Ekspedient, Elbeks Papirhandel, kunstnerartikler

 

Uddannelsesmæssig erfaring i uddrag:

2016:BørneIntra KMD, Center for Læring, Aarhus

2004:DtP, Grafik og Web-design, FutureCom Århus

2003:Arkitekter i byggeindustrien, Arkitektskolens efteruddannelse

1999-2000:Den Danske Halikarnassosekspedition, Århus Universitet

1996-2002:Cand. Arch., afdelingen for restaurering, by- og

bygningspleje, Arkitektskolen i Århus, Formidlingscenter som speciale.

 

IT færdigheder i uddrag:

Jeg er superbruger i en lang række programmer, primært i Adobe PhotoShop og Adobe InDesign som jeg bruger til billedbehandling og layout af opgaver. Jeg har det sidste år gjort daglig brug af Windows Office, og særligt Outlook, og er yderst rutineret i de programmer der ligger under den vifte. Jeg er vant til at vedligeholde Sociale Medier (særligt Facebook og Instagram) og har stor erfaring med vedligehold af diverse hjemmesider både skriftligt, fotografisk og helt grundlæggende opbygning.

Ring til mig: 2980 9039

Copyright @ All Rights Reserved